Edzett üveg, zuhanykabin, üveg korlát értékesítése Kosd közelében

Edzett üveg értékesítése Kosd közelében

Az üvegek jelentős része nem egyszerű float, azaz hagyományos ablaküveg, hanem ennek különféle speciális kezelésekkel kialakított és biztonságosabban használható fajtája. Az ilyen üvegek mindenkor nagyobb terhelés elviselésére alkalmasak, ami elengedhetetlen a használatukhoz. Ezek a különféle biztonságinak minősíthető üvegek. Alapvetően kétféle biztonsági üveget különböztetünk meg: az edzett- és a több rétegű ragasztott eljárással gyártottakat.

Az egyrétegű edzett biztonsági üvegek ütésállósága, hajlítószilárdsága egy hőkezelési és lehűtési folyamattal létrehozott eljárás során többszörösére növekszik. Magasabb lesz a hőmérsékleti ellenállása, tehát jóval ellenállóbb az általában ismert normál üvegnél. Ezen tulajdonságait egy viszonylag egyszerű hőkezeléssel érik el, amelynek során a méretre vágott üveglapot kb. 650 fokra hevítik, majd hideg levegővel lefújják. A hirtelen lehűtéstől az üvegfelület és az üvegmag hőmérséklet-eltérése következtében húzófeszültség, és ennek megfelelő nyomófeszültség ébred az üvegben. Erőteljes ütésre e feszültségi pontok mentén esik szét az anyag. Éppen ebből fakad a biztonságossága.

Zuhanykabin értékesítése Kosd közelében

Lehetőség van egyedi méretre készített zuhanykabin készítésére,  sarokkabin, fix vízzáró üveg, zuhanykabin ajtó, vagy kádparaván készítésére.

8 mm-es edzett üveggel, víztiszta, savmart (opál), vagy dekor mintás kivitelben, az ehhez szükséges vízzáró profilokkal, vasalatokkal.

A vasalatok lehetnek fényes, szál csiszolt, fekete vagy arany színűek.

Üveg korlát értékesítése Kosd közelében

KAPCSOLAT

Brösztl Tamás
mobil: 06 70 6748713
Üveg tükör képkeret bolt: 1134 Budapest, Róbert Károly Krt. 68.
(Csata utca sarok)

Tel: 06-1/2910643

web: uvegtukorkepkeret.hu
e-mail: info@uvegtukorkepkeret.hu